Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за предната броня на Алфа Ромео 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за предната броня на Алфа Ромео 145

Здравейте,

Откъснах си предната броня и сега искам да си купя нова, предлагат ми два варианта: един за боядисване и един, който не може да се боядисва.

Въпросът ми е може ли да си купя броня за боядисване и да не я боядисам, какви ще са евентуално последиците?

Благодаря предварително,
    Тодор

всички брони могат да се боядисват.моят съвет е да вземеш тази която те казват,че е за боядисване защото тя е подготвена с пластификатор,шприц и т.н. остава само да си купиш 100гр.боя,лак и втвърдител и пръскаш. а другата трябва да се подготви за пръскане което като пари е около 60-70лв / разбрах,че не искаш да я боядисваш но може после да решиш друго/ КОЛКО СТРУВА БРОНЯТА?
    АЛФА-РОМЕО 147 1.6 04г.

Comment

Въпросът е, че старата ми броня не беше боядисана, а сега на пазара мога да намеря, само такава готова за боядисване, в тази връзка не съм сигурен мога ли да я купя нея и да я изпозвам без да я боядисвам?

П.С. Струва 250 лв. с ДДС

Comment

Значи ако цвета на грунда не те дразни можеш да караш и с тази за боядисване ,Но ако я караш дълго после ще е по трудно да се боядиса.Причината е че ще се омасли и ще се надупчи от камачета. а за боядисването мже и да измислим нещо Кажи какъв цвят е колата

Comment

на старата броня какво и има

Comment

AlfaCen - братче, не знам как си успял да откъснеш твоята предна броня, но аз днес - все пак си е 13 - петък, я наместих доста добре в задницата на едно куцо Рено - баничарка и бих желал да Ви уверя, че това е най-яката броня, която съм намествал, а горкия баничар, ще лепи неговата, защото я пръснах на парчета, но човечеца беше душа, прегърна ме и каза да сме живи и здрави и да пием по ракийка тази вечер - против уруки
            Alfa Ti amo Romeo 145 1,9 TDL 1998 180 d.p. = 90 h.p.

Comment

Working...
            X